Halk Eğitim Sitesine Hoşgeldiniz

Aşçılık Kalfalık Mesleki Yabancı Dil Sınav Soruları

Aşçılık Kalfalık Mesleki Yabancı Dil Sınav Soruları

Aşçılık Kalfalık Mesleki Yabancı Dil Sınav Soruları

Mesleki Eğitim Merkezleri Aşçılık Kalfalık Mesleki Yabancı Dil Sınav Soruları Ve Cevapları.
Aşçılık Kalfalık Belgesi Mesleki Yabancı Dil Sınavı Çıkmış Sınav Soru Ve Cevapları. Sınav Süresi 40 Dakikadır.

1. Which Of The Following Towns İs The Fourth Largest İn Turkey?

A) Ankara B) Adana C) Antalya D) Antakya

2. What İs ‘Ayran’?

A) A Drink Made Of Yogurt And Mineral Water
B) A Drink Made Of Yogurt And Milk
C) A Drink Made Of Milk And Mineral Water
D) A Drink Made Of Yogurt And Water

3. What Was The Ancient Name Of Kayseri?

A) Kesikoy B) Caesarea C) Çanakkale D) Karakoese

Sponsorlu Bağlantılar

4. Which Of The Following Towns İs Not İn Turkey?

A) İstanbul B) Ankara C) Antalya D) Nikosia

5. When Did The Turks Conquer Constantinople?

A) 1260 B) 1425 C) 1453 D) 1526

6. Which Of The Following Mountains İs Not Located İn Turkey?

A) Mount Everest B) Mount Ararat
C) Mount Nemrut D) Mount Süphan

7. How İs Called A Hundredth Of A Turkish Lira?

A) Cent B) Centilira C) Kurus D) Para

8. Turkey İs Divided İnto …………. Different Provinces (Cities)

A) 81 B) 14 C) 59 D) 65

9. Turkey Produces Of 70% Of The World Supply Of Which Of The Following Type Of Nut?

A) Hazelnut B) Cashew
C) Macadamia D) Pistachio

10. Where İs The Capital Of Turkey?

A) İstanbul B) İzmir C) Ankara D) Antalya

Cevapları
1.)B
2.)D
3.)B
4.)D
5.)C
6.)A
7.)C
8.)A
9.)A
10.)C

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ